E-mail marketing med Jan Winum

Jan Winum er konsulent og coach indenfor e-mail marketing.

Siden hans arbejde med kommunikation på Internettet startede i 2002, har Jan taget udgangspunkt i slutbrugerens behov. Han tror på, at du kan få mere succes, ved at kigge nuanceret på, hvad succes er. I stedet for, at være drevet af profitmaksimering, mener Winum, at du kan få mere succes, og tjene flere penge, hvis fokus lægges i værdiskabelsen for brugerne.

Her kan du høre Jan fortælle om det han tror på virker – og om det Jan ikke tror på virker.

Og de 13 gratis email tips finder du her.

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

Varighed: 39.09

Download lydfil: E-mail marketing

Hent og abonner på podcasten i iTunes.

Få en mail hver gang der er en ny episode af PotterCut.

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Super Cool, jeg har aldrig selv gjort mig i email marketing, da jeg altid har tænkt det som værende Spam.. :)
Men kan sagtens se ideen i at lave en liste, hvis man har tilformål at skabe merværdi og bygge en relation til kunden :)

God dag og tak for endnu en super Podcast :)
Nicolaj B. Müllertz

Glæder jeg mig til at lytte til.

/Mikael

Skulle dette lede til nogen spørgsmål, så stil dem i kommentarerne, så svarer jeg efter bedste evne =)

Tak Jan & Ib!

Der gjorde i sgu mig glad :) Skøn filosofi! Man skulle faktisk tro at vi i 2011 havde forstået, at det handler om hvad man kan give, hvordan man gør folk glade eller kan hjælpe.

Jim er helt sin egen, når det kommer til e-mail marketing jeg tror ikke ​​der vil være mange med så meget erfaring og viden på hans niveau. Jeg vil også gerne sige, at hvis du har din egen virksomhed, og du ønsker at benytte e-mail marketing så har du fundet den rette person, jeg har haft en kampagne med Jim, og forrentningen er uventet fantastisk. Tak for det fantastiske indlæg.

Super fed artikel…

Er det også ulovlig at købe en feeds liste f.eks Man har en ulansk hjemmeside og liste kun primær sendes til udlandet og ikke i DK?

Det vil altid være ulovligt at købe en email liste. Men det er ikke ulovligt at annoncere gennem andres email lister, hvis brugerne på de lister har tilmeldt sig tilbud fra 3. part.

Lige et lidt forsinket tak, da jeg først har haft tid til at høre det nu. Super fedt podcast – endnu engang! :-)

Go’ dag!
/Anders Pedersen

[…] Er du i tvivl om hvordan du kan bruge E-mail marketing, har Ib Potter lavet et rigtig godt podcast interview med Jan Winum om E-mail marketing. […]

[…] du ikke allerede hørt det, kan jeg anbefale dig at lytte til de gode tips om e-mail marketing som Jan Winum på PotterCut deler ud […]

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,441