Kontakt

PotterCut Podcast om online markedsføring

PotterCut Podcast om online markedsføring

Ib Potter

www.potter.dk

Skype: ibpotter

Messenger: Potter

Mail: klik her

Linkedin: Potter

Hvad synes du? smid en kommentar eller subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Comments

Hej Ib

Jeg har hørt dine podcast, og finder dem rigtig gode.

Jeg er begyndt at bruge et add on til firefox der hedder SeoQuake, det giver et hurtigt overblik over keywords, backlinks osv. Ved ikke om du kender det. Jeg finder det dog en smule mærkeligt at dine keywords i følge tool’et, primært er ordet viagra??? og jeg kan slet ikke finde artikler der indeholder det? Er du selv opmærksom på dette?

Tak Simon for at skrive. Nej, det er jeg ikke klar over – men er stærkt angrebbet af alt muligt i øjeblikket. Det er blevet så vildt, at jeg får min “græske forbindelse” til at løbe det hele igennem. Det er ser ud til at min Surftown konto er som en hullet si. Rigtigt godt træls.

Og 1000 tak for at oplyse mig om det du finder. Det er jeg rigtig glad for. Tak.

Venligst
Potter

Hvad med at tage en snak med drengene bag http://www.ebrev.info? Jeg tror godt det kunne blive en spændenden snak…

Rigtigt godt forslag. Det vil jeg straks følge op på. Har du en bestemt i tankerne? Ellers smider jeg dem en mail imorgen.

Tak for forslaget. Dejligt.

Venligst
Potter

Potter: Nej, jeg ved ikke rigtig hvem det er man skal snakke med derinde. Men det er vist Christian der er programmøren så hvis det skal handle om markedsføring, så er det måske mere David du skal have fat i:
http://www.ebrev.info/firmaprofil/kontakt/

Undskyld det sene svar, men jeg tror vist heller ikke jeg fik en mail da du skrev? Kan det passe den funktion ikke virker helt?

Hvilket udstyr bruger du ? Har du købt din mic her hjemme og hvor..

tak for et udemærket podcast !

“Et udemærket podcast” er simpelt hen ikke nok til at fritte mig for oplysninger ;)

Ja, jeg har købt min mikrofon hjemme. Købte den ved http://www.aage.dk.

Venligst
Potter

He he et fantastisk podcast ;)

Jeg har lige bestilt denne http://www.aage.dk/shop/studiemikrofoner/blue/yeti.html til mit kommende podcast på http://www.slankeradio.dk – så håber jeg at de kan levere og at den er det værd. Men den ser ud til at være en fedt mic..

Hej Potter,

Super interessante podcasts! Gode vinkler, gode pointer, og gode tips. Lytter pt. til dem fra hjemmet til arbejde i bilen.

Jeg savner dog mere fokus på corporate websites, da jeg synes at meget af det går op i blogs og webshops. Det er naturligvis også dem, der er nemmest at gå til, da de jo har meget målbare konverteringer. Derfor, en lille request – lidt mere fokus på corporate websites.

Hej Henrik. Dejligt at høre – mange tak for det. Og mange tak for dit forslag – det er noteret – og et rigtigt godt emne. Og en sjov og svær størrelse. Jeg vil gå på jagt efter nogle spændende projekter jeg kan tage fat i.

Potter

Hej Potter

Ja nu har jeg fået en IPAD og har fundet ud af hvad adds er. Det er smart…..
Nu vil jeg så finde ud af hvordan jeg evt. får mine børnebøger lavet om til elektroniske bøger som man kan læse på en IPAD, hvor man også kan vælge at få dem læst højt. Kender du til nogen med ekspertice på det område?
Vi ses jo til kursus senere på måneden. Måske er der nogle eksperter der.
:-) anmo

Hej Anne.

Jeg har et par bud på eksperter. Sender deres kontaktinformationer til dig…

Potter

Hej Potter.
Jeg ved ikke om det bare er min computer som er mærkelig i øjeblikket, men har testet med IE 8 og Firefox.
Hver gang jeg klikker ind på en af dine sider, så popper der en fejl op: “Stack overflow at line:9″ – Jeg får fejlen 2 gange får hver side jeg besøger, og kan ikke klikke videre før jeg har klikket ok til fejlen.
Dette var bare en orientering til dig. Ved ikke om andre får samme fejl.

I Google-search skrev jeg

podcast online marketing.

Du kom ind som 2’er og 3’er.
Flot!

I disse uger er jeg ved at lytte mig igennem dine podcast’s.
De er rigtig gode og meget relevante uden noget pop.
Vær venlig at sætte mig på nyhedsbrevet
skakpedersen@gmail.com

med venlig hilsen og på forhånd tak
Skak Pedersen

Jeg tænker hele tiden de forskellige episoder hver for sig – ikke at der er nogen der hører dem fra ende til anden. Det kunne være jeg selv skulle gøre det en dag – eller over flere dage.

“Gode relevante podcasts’s uden noget pop”. Den vil jeg gerne bruge som tag line en dag. Tak for den.

Jeg her tilmeldt dig nyhedsmailen. Jeg har dobbelt opt in på den, så du skal godkden den mail der kommer i første omgang – så er du på.

Jeg har en række spændende personer “linet op”, så der kommer snart noget nyt. Skal bare lige have fundet et par aftener.

Venligst
Potter

Hej Ib

Stødte på dine potcast for ikke så længe. De er fantastiske, har “delt dig” både på Facebook og Linkedin.

Glæder mig til flere fantastiske Podcasts.

Hilsen
Gitte

Hejsa – i podcasten om Firmafon taler I om en chat-funktion, som connecter med den IM klient man nu har. Det var vist et lille javascript – hvad hed den?

Hej Potter,

Kan ikke downloade dine Podcasts længere og hører dem ellers altid på vej til og fra arbejde. Kan du tjekke for mig om det er en fejl der er på din side, at denne funktion ikke længere er mulig?

Jeg kan fint downloade dem. Hvordan driller det dig?

Venligst
Potter

Jeg har fået det til, at virke med en anden browser. Ingen problemer.

i like seo and link building …….

Hej Potter
Det er helt vildt godt det her! I mit firma vil jeg gøre alt for at implementere DET HELE.
Det er så godt, at det er lidt irriterende at lyden er så dårlig. Sæt dig ind i mit og andre lytteres sted. Vi laver andet mens vi lytter, jeg feks. løber lange ture. I 10 dage har jeg været i London og løber så først på gader i morgen eller aftentrafikken, og så rundt i parker (om dagen dog, i lyset!) Høretelefonerne er , ja, bum bum, Apples originale !. Og så har dine gæster ingen træning i mikrofonteknik, eller de vælgert som ægte nørder at gøre noget andet! Dvs de æder ordene. Eks: “Ja, det helt nye er ASKJDFB, det kan ikke undværes”. Jeg løber der og ander ikke hvad der tales om, om tilbagespoling, totalt usikkert og tidsspilde. Din lyd er god, du går klart igennem, men nogen af dine gæster sidder helt klart ude på trappen. Ikke Martin Thorborg, han gik klart igennem!
Nå Nok om alt dette, sæt mikrofonen foran gæsten, hold en lydprøve, hvor svært kan det være!

Kære Potter,

Jeg kan ikke finde nogen stats over podcast og brugen heraf i Danmark (andet end lige noget fra 2010) som jeg kan bruge til at understøtte mine fremtide samarbejdspartnere at de skal støtte min kommende podcast. Kender du til noget brugbart data?

Det gør jeg desværre ikke. Men jeg ved hvem der ved om der er noget.

Jeg vender tilbage om lidt…

Potter

Bare til info så kan jeg ikke få det til at virke i Chrome, men i Firefox virker det fint. Den melder ingen fejl, men går bare i stå! Tak for en god side.

Tak for nogle virkelig gode podcasts som jeg flittigt anbefaler til mine kolleger.

Jeg tænkte på om google shopping måske kunne være et fremtidigt emne. Her i august stopper de trad. product listing adds og ligesom mange andre SMV’ere forsøger vi at få det bedste ud af google shopping – uden at have særligt megen teori bagved. Google’s how2do er jo ok som en start, men en af dine diskussioner kunne være god. Det er jo anderledes end adwords.

Hej Ann,

Et oplagt emne – og jeg ved også hvem det er vi skal “plukke hjernen” på ;)

Tak for at du tog dig tid til at skrive.

Venligst
Potter

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 57
Timer: 0,618