Gratis ikoner og android applikationer

Martin Leblanc Eigtved

Martin Leblanc Eigtved er fremme i skoene. Han har gang i flere større projekter, projekter som du kan mere til i denne episode af Pottercut.

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

Varighed: 40.00

Download lydfil: Gratis ikoner og android applikationer

Links og steder som Martin omtaler i podcasten.

Michelin reklamen

Mixergy – et site hvor en fyr ved navn Andrew Warner interviewer nogle interessante entreprenører.

Martin Leblanc på LinkedIn

Iconfinder

Glassbox

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Super Pottercut…. Bliv ENDELIG ved med det, Potter.

Også hatten af for Martin. Ikke bare er Iconfinder et godt værktøj – det er også ekstremt kendt ude i verden. Og en fjerdeplads i Android-konkurrencen er sateme flot. Der var nogle rigtigt skarpe hoveder og flotte apps med i opløbet, så fjerdepladsen er vanvittigt godt gået.

Potter – fortsæt med det her kvalitets-podcasts. Fantastisk for os med pendler-tid

Igen lidt godt pot :D

iconfinder er et godt værktøj har brugt det flere gange. Og så er det kvalitets icons man finder.

Iconfinder er for mig et uundværligt stykke værktøj. Tror rent faktisk, at jeg bruger siden dagligt – eller i hvertfald meget tæt på.

Kan kun tilslutte mig koret.
Det er altså virkeligt gode pot’s.

Rigtig godt podcast. Kendte ikke til iconfinder, men det bliver helt sikkert et sted jeg vil komme til at bruge meget. Af kommende gæster, så kunne jeg godt tænke mig hvis du fik Martin Thorborg i studiet. Bare et forslag.

Frank

Fortsæt endelig arbejdet med Iconfinder :).

I Like it ALOT

Super podcast igen Potter og god gæst du havde med.
Spændende at høre lidt om hvem han egentlig er ham LeBlanc man har set rundt omkring :)

Og kan virkelig støtte op omkring Mixergy der bliver nævnt af Martin. Ham Andrew laver nogle super gode interviews med succesfulde iværksættere. Ofte med video.
Troede du kendte til Mixergy Potter, ellers ville jeg have nævnt det for dig tidligere :(

Endnu et stærkt podcast i rækken!

Martin: Det er faktisk interessant at du siger at CPA/CPC afregning måske godt kan virke alt for “løst” for nogle virksomheder. Dem der har styr på deres tracking har jo ingen problemer med at afregne på den måde, men hvis man ikke helt har det, så kan det godt virke afskrækkende at man ikke på forhånd ved hvor meget man skal sætte af til markedsføring i en given periode.

Som Thorborg og Jesper Buch også er inde på, så skal man ikke glemme at mange af de ting som vi føler er en selvfølge ikke nødvendigvis er det for alle. Alle os der nørder internet markedsføring på livet løs tænker jo bare på Analytics som noget alle bruger, men der skal nok være mange webshops derude som ikke har det installeret og slet ikke ved at det findes.

P.S. Fandt du ud af om du kunne få alle podcasts med i dit iTunes-feed og ikke bare de 10 sidste, Potter?

Først og fremmest tak for alle de positive tilkendegivelser. Jeg podcaster primært for min egen skyld, men det betyder rigtigt meget, at der er andre der værdsætter det. Det giver fornyet energi, så 1000 tak for det.

Martin kom med mange nye vinkler – dejligt inspirerende – og pragmatisk. Ham kommer vi til at se meget mere til.

@Jacob – nu er alle podcasts med i iTunes. Fandt endelig den knap der skulle skures på.

@Guldmand – Iconfinder er helt fantastisk. Guld værd. Du vil kunne finde mange af Iconfinders iconer på mine blogs. Og det kan @michael tilslutte sig, kan jeg læse…

Igen – tak for at I bruger tid på at smide en kommentar. Jeg er også sikker på at det betyder noget for gæsterne i PotterCut, at der er nogen der har lyttet til det de brænder for.

Jeg har optaget næste episode, men har lovet min familie at holde vinterferie. Men glæd jeg – det er Webanalytikeren jeg har talt med. En rigtig nørd – på den gode måde, det er klart ;)

Potter

@potter Tak for et fedt podcast og for at jeg måtte deltage. Jeg ser frem til interviewet med Jacob. Det skal nok blive interessant.

Tak for støtten mht. IconFinder – jeg er glad for at mange sætter pris på sitet og bruger det til deres websites.

Tak for endnu et lækkert podcast, Potter. Dine Pottercuts er GRUNDEN til, at jeg er begyndt at lytte til flere podcasts :)

@Martin – det er skam mig der takker for at du ville medvirke. Og som du kan se, så er Iconfinder værdsat.

@Jan – det var da en fantastik kommentar. 1000 tak for det. Hold da op. Glad for at du også er hoppet på podcast vognen.

Potter: Fedt at du fandt den rigtige knap :) Nu kan jeg også få alle de gamle episoder overpå den nye Macbook Pro når de engang bliver lanceret :)

Sådan, flere spændende mennesker at holde styr på, fedt! Bliv endelig ved med de gode udsendelser.

@Ib – hvad med at nævne Copenhagen Startup Weekend i dit show, det ser ud som et rigtigt godt sted at være i 54 timer!

Genialt med icon finder!

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,453