Søgemaskineoptimering med Mikkel DeMib

Mikkel DeMib

Søgemaskineoptimeringsnørden Mikkel DeMib er dagens gæst i PotterCut.

Den tekniske del af dit website er fundamentet i din søgemaskineoptimeringen. Har du ikke styr på den, kan du løbe herfra og til jul. Det er hvad Mikkel DeMib kommer til at tale om, til årets MarketingCamp.

Vi tager lidt hul på snakken i denne udgave af podcasten PotterCut. Vi kommer omkring det mest søgemaskinevenlige CMS, gode WordPress plugins, duplicated content, det semantiske web, Google+ og hvorfor Chrome er guld værd for Google.

Husk, du kan abonnere på PotterCut via iTunes. Og har du 5 minutter, vil det være en kæmpe hjælp til podcasten, hvis du smider en anmeldelse på iTunes.

Vil du følge Mikkel DeMib, finder du ham her…

 

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Hej Potter og DeMib. Som altid spændende at lægge øre til Mikkels store viden, erfaring og indsigt. Tak for en god podcast, der også for ikke SEO-mennesker som mig var lytteværdig og interessant.

/Ole G.

Rigtig godt indlæg :-)
Et spørgsmål står dog uafklaret, selv efter en times vidensdeling…
Mikkel du nævner at der er problemer med Yoast WordPress SEO plugin’et – kan du komme nærmere ind på dem?

Dejligt at høre kærligheden for excel. Og et godt råd at bruge tid på at lære excel bedre. Med udtræk fra diverse SEO programmer og kombinationer fra excel kan man få nogle interessante ting frem.

@ Lønne – Demib snakkede vel lidt om de linguistiske svagheder i at bruge Yoast og det overdrevet fokus på keyword density – måske det er dette han hentyder til. Hvis der er andet bliver jeg også nysgerrig på hvad svaghederne er…

Tak for endnu et godt podcast Potter

Jeg synes at Mikkel rammer det spot on, når han siger at SEO i høj grad handler om mennesker. Rigtig god pointe, som jeg synes man glemmer, i vores iver efter at kigge efter nørdede seo-tekniske ting.

Tak for god og lærerig underholdning.

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 54
Timer: 0,448