Markedsføring med iPhone applikationer

Owix iPhone applikationer

Har du tænkt en iPhone applikation ind i din markedsføring? Det er en mulighed for at tilføre dit website og produkt en merværdi.

Morten Kaltoft er 16 år og udvikler iPhone applikationer. Hør Morten fortælle om de muligheder han ser i en iPhone applikation og få et indblik i arbejdsgangen, tiden og priser.

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

Varighed:28.24

Download lydfil: PotterCut-iPhone-applikationer

Du kan læse mere om Morten Kaltoft på hans blog og om Owix, virksomheden der udvikler iPhone applikationer.

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

[…] This post was mentioned on Twitter by Ib Potter, Klaus Hall. Klaus Hall said: @ibpotter hej potter, der er vist en fejl – får Stack overflow at line 15 på http://bit.ly/aIQpc5 […]

Endnu et super Pottercut til samlingen. Det er da suverænt, at en fyr på 16 kaster sig ud i iPhone app-udvikling. Og fedt at du tager sådan et emne med i Pottercut.

Og så bør jeg da vist også lige takke for at I nævner http://www.faktorfobi.dk – bestemt ikke nogen dårlig idé med sådan et spil.

Jeg mødte Mortens arbejde, da jeg på YouTube så gennemgangen af aNyhed applikationen. Oplagt til PotterCut.

Og så er han kun 16 – og i gang med 9. klasses eksamen. Det er imponerende.

[…] Det blev til en podcast på en halv time.Så hvis du vil i lommen på kunden, så hør podcasten om iPhone markedsføring. Gratis.Tags: owix, pottercutSkrevet i Billeder   |    Ingen […]

Godt gået, Morten! Glæder mig til at se dit fortsatte arbejde. Kan den nye iPhone 4 noget andet app-mæsigt?

Hej Mathias.

Ja det kan man roligt sige.

Først og fremmest har den jo fået et langt bedre chip (A4) og processor (Cortex-A8 så vidt jeg husker). Det gør at du kan køre spil endnu hurtigere og bedre.

Opløsningen er meget større. Gør ikke en stor forskel for alm. udviklere, men spillene vil være langt bedre og flottere på iPhone 4.

Front-face kameraet. Dette kamera kan også anvendes af udviklere så hvis Chatroulette skulle have en have, ville den kun kunne fås til iPhone 4.

Ellers er der ikke så meget andet. Styresystemet får en ordenlig opdatering, så hvis du har 4 eller 3GS kan du fx “multitaske”. Så kan man oprette app-kategorier, smide kontakter i grupper osv. men ellers ikke så meget nyt til 3G, original og iPod touch 1. og 2. generation.

Og så bliver iMovie (læs om det her: http://owix.dk/artikler/imovie-til-iphone/) i øvrigt eksklusivt tilgængelig for iPhone 4.

Ahh Morten, jeg synes du skylder at nævne, at den får gyroscope. Det kan da i den grad få betydning for udviklere – specielt spil-udviklere.

Den skulle vist lande i Danmark medio juli, hvilket passer perfekt med at min 1.generation iPhone er ved at være klar til at gå på pension.

@Vadskær Ja helt klart. Gyroskopet skal arbejde sammen med accelerometeret, og skulle gerne skabe det perfekte spilværktøj, med millimeter-præcision.

Genial podcast. Har læst om Morten engang i lokalavisen, vedr. en pizza-applikation. Fedt han er blevet ved :-)

@Ulrik Baltzer jeg er glad for at du kunne lide podcasten.

@Vadskær Hehe det lyder som jeg siger faktaforbi ;-)

Super fedt podcast. Vildt imponerende af en 16-årig.

Er det muligt at krydre indlægget med nogen links til de omtalte apps? Jeg kan f.eks. ikke finde den Nordea app der bruger augmented reality, men det lyder virkelig fed :)

@Jacob Worsøe Tak tak.

Jo jeg kan godt lægge links ud.

Nykredit app (sorry hvis jeg sagde Nordea. My bad) http://itunes.apple.com/us/app/kontanter/id348641224?mt=8

Dropbox app http://itunes.apple.com/us/app/dropbox/id327630330?mt=8

Patently Apple: http://www.patentlyapple.com/

Gizmodo: http://gizmodo.com

Er der andre end mig, der har det problem med iTunes, at der ikke er dukket noget op i Pottercut siden Peter Ulstrup?

@Jacob Worsøe Det er Nykredit der har fået den udviklet, både til iPhone og Android, og app’en hedder Kontanter. Nykredit er desuden ganske gode til at blogge, og har også skrevet om app’en her: http://weblog.nykredit.dk/nykredit-f%C3%B8rst-med-dankort-oversigt/

Jeg er dog lidt uenig i at alle har behov for en app, og så synes jeg også man skal huske at det ikke er gratis at få udviklet en app – men nu kender jeg selvfølgelig ikke Mortens’s timepriser ;)

[…] Har du været forbi min blog før, så har du måske opdaget det. Jeg er ikke længere i ledtog med langt den største del af den danske blogosfære, for jeg bruger jo ikke længere et stadard udseende tema. Det gamle grønne design er nemlig væk og et nyt lækkert design er kommet til. Det nye design er lavet af Morten Kaltoft fra owix. Måske kender du Morten fra hans medvirken i Pottercut. […]

Hvem der dog bare havde fundet på Angry Birds :)
Dybest set er jeg enig i pod-cast’en, der er et stort uudnyttet potentiale i at markedsføre sig igennem apps på iPhone og iPad.

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,513