Om PotterCut

PotterCut – Online markedsføring på Internettet – en podcast om søgemaskiner, Social Media Marketing, markedsføring med nyhedsbreve, pressemeddelelser, video og podcast. Kort sagt alt indenfor online markedsføring på Internettet.

Ib Potter - podcaster og blogger

Ib Potter - podcaster og blogger.

Ib Potter har i hver podcast en gæst med sit helt eget speciale indenfor online markedsføring.

Bliv bedre til at markedsføre din virksomhed ved at lære fra de bedste.

Hvordan gør du?

Du kan høre hver enkelt podcast direkte fra PotterCut.dk . Det er nemt og hurtigt, men så er du bundet op på din computer. Du må gerne kikke forbi Webloggen, men du kan også tilmelde dig nyhedsmailen. Gør du det, så skal jeg sende dig en mail, når der er nye indlæg og podcasts.

Har du en iPhone, iPod eller anden MP3 afspiller, så kan du abonnere på PotterCut podcasten igennem iTunes.

Har du lyst til at være med i PotterCast?

Kender du oplagte emner til at deltage i en PotterCut – eller har du selv mod til at deltage, så hører jeg gerne fra dig.

Hvad synes du? smid en kommentar eller subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Comments

Well I truly liked studying it. This article provided
by you is very useful for correct planning.

Ey! Jeg forsøgte at give indlægget otte stjerner. Hver gang jeg trykker på en af stjernerne bliver jeg blot videresendt til den samme side og jeg ser ikke nogen ændring i karaktergivningen. Hvis det er fordi du vil moderere anmeldelserne/vurdereringerne før de bliver offentligtgjort er det sådan set ok, men så fortæl mig at min vurdering er modtaget. Er det ikke tilfældet, så virker din stjerneangivelse (og dermed sidens troværdighed) ikke efter hensigten.
/Brian

Hej Brian.
Det er et gammelt plugin. Ååååhhhh – løsningen er jo vildt forsømt. Jeg bruger den mest til at fodre iTunes med. Tror jeg piller det af, når jeg får tid til en omgang oprydning.

Tak for Heads Up.

Venigst
Potter

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 57
Timer: 0,754