email marketing – sådan fik jeg 63% flere på min mailingliste!

Det tager lige lang tid at lave en god gennemskrevet nyhedsmail til 200 som til 2000 modtagere. Derfor er det vigtigt ,at du hele tiden arbejder på, at få flest muligt kvalificerede på din mailingliste.

Jeg ved godt det ikke er den meste sexede disciplin, men tor mig, det er tiden værd. Og så behøver det slet ikke være så svært.

Her er hvordan jeg fik 63% flere på min mailingliste, på bare 2 dage. Vi taler om 2 timers arbejde, en lille potion snilde og et godt netværk.

Jeg håber podcasten giver dig blod på tanden – og jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis du tager dig sammen, og får gjort noget ved det.

Og husk så din billet til MarketingCamp. Det er ved at være tid at du bestiller din billet.

 

 

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Næh, lidt variation over temaet i Pottercut. Et solo-cut, sågar. Fedt tip – og super idé med den målrettede squeeze page.

Fik bare lyst til at dele ;)

Short, Sweet and to the point ;)

Hej Ib,
Jeg var (så vidt jeg husker) præcis en af dem, som kom igennem din sqeeze page. Jeg synes i den grad at jeg har fået noget for “betalingen” (email-adressen). Og sådan et lille tip her, er jo også rigtig godt.

Dette cut viser jo også en god måde at sælge på. I dit tilfælde billetter.

Jeg er helt enig med Frank Hellerup Madsen om at variationen i form, er et fint krydderi til din normale lyd-blog.

Hej Ib.
Det er jeg vildt glad for at høre. Føler jo lidt at jeg har “lokket” dig til ;)
Så det er dejligt at høre, at du føler du har fået noget af værdi.

venligst
Potter

Hej Ib
Dejlig lille podcast lige til formiddagskaffen – tak for den og ja, Christina er hamrende dygtig til email-markedsføring. Jeg har selv lært en masse af hende i forhold til at sælge igennem nyhedsbreve og det giver virkelig bonus nu, fordi jeg også sideløbende har opbygget en stor liste. Det er fantastisk. Jeg sender hende ofte en kærlig tanke :-) det er helt klart hendes fortjeneste, at jeg i dag får skrevet så mange og så gode nyhedsbreve og kampagner og i den grad også sælger på dem efterhånden.

Og mega godt tip btw :-)

Hav en fed dag.
Maj

Hej Maj.
Du er altså også hamrende dygtig til at “holde folk til ilden”. I tøser kan altså bare det der….

Jeg følger jer – og prøver at suge til mig…. prøver ;)

Potter

Tak :-) Ja, det bliver sjovt at følge de næste år, når alle “os” med online produkter virkelig kommer til at give den gas med online markedsføringen – jeg føler tit, at det her kun er begyndelsen og at der kun er en vej og at det er op :-)

Det er mega-spændende at være en del af :-)

Hej Potter
Det glæder mig at det var Netspiren der dukkede op i din google søgning :-)
Tak for et godt podcast, jeg vil straks finde en at bytte med
God påske fra Susy

Tusind tak for dit lille indlæg her. Det satte mange tanker i igang, og generede nye ideer til hvad jeg selv kan gøre, for at få min liste til at vokse. Jeg er også fan af Christina, og bruger hendes ekspertise, når jeg sidder med hænderne på tastaturet, og skal skrive nyhedsbreve :-)
Mange hilsner
Helene

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,407