Cashback, linkkataloger og domæner med søgeord

Rune-Risom

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

Varighed: 54.11

Download lydfil: Cashback, linkkataloger og domæner med søgeord

Rune Risom er selvlært online nørd. Han har i over 13 år beskæftiget sig med online medier, både igennem udvikling, markedsføring og drift af forretning. Og der er meget der tyder på, at det er specielt udviklingen Rune brænder for. Han har i 7 år været en del af Just-Eat – hvilket har bragt ham til London.

Når Rune har tid til sig selv har han en lang række projekter han går og nusser med. www.seosupporter.com er en af dem – det projekt der fik mig til at tage kontakt til Rune. Men vi nåede aldrig til lige det projekt – for der er så mange andre.

I stedet fik vi talt om hans Cashback projekt, om linkkataloger og om domæner, rige på søgeord.

Links brugt i podcasten:

www.just-eat.com

www.seosupporter.com

www.hubdir.com

www.seomoz.org

www.danskelinks.dk

www.seome.dk

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Mand et godt PotterCut. Håber, at Rune kan overtales til at deltage i endnu et engang. Jeg er sikker på, at han har masser af spændende cases, erfaringer m.m. at fortælle om.

Enig – som sagt, den længste episode nogensinde. Nu kommer Rune snart hjem til Danmark, så bliver det endnu lettere at få ham i tale. Tror han er frisk på at lave en ny omgang.

Tak for en hyggelig samtale, Potter. Håber folk kan bruge det til noget. Og ja – jeg elsker ordet “absolut” :)

Mange tak for endnu en spændende omgang pottercut!

Det var også rigtig sjovt at du brugte twitter i planlægningsfasen af podcastet Ib. Nu er jeg i forvejen en stor fan af pottercut men det bliver da kun bedre med brugerindragelse vha. twitter.

@Rune – selv tak for snakken. Jeg er sikker på at det er noget andre kan bruge. Og ja – sjovt som man kan høre sig selv sige de sjoveste ting. Jeg prøver at rydde op i mine “kan man sige” – og det er stadig ikke lykkes mig ;)

@Jon – Ja, sjovt at bruge Twitter som hjælp. Og glad for at du kan li’ PotterCut – og glad for at høre det.

Skide godt podcast Ib og dejligt at høre lidt om Rune og hans projekter. Har lige hørt det igennem 2 gange (ikke fordi det var svært at forstå, men fordi det var brand godt og i kom rundt om en del spændende emner)

Rune, vi har kommmunikeret tidligere og der er virkelig mange ting i dette podcast jeg kan nikke genkendene til. Win/Win modellen i webløsninger er også dem jeg udelukkende går efter – det virker bare!

Og du er heller ikke bange for at prøve ting af – du har vist lige så kort fra ide til handling som jeg har :)
Fungere et projekt ikke efter hensigten eller håbet, tja så rykker vi bare videre.

Du nævner også Tiden en del gange, og det er vist vores største fjende. (Tiden går ALTID for hurtigt når man har det sjovt)

Og tak for omtalen i podcastet også :) Jeg er meget udmyg over dine rosende ord om mine projekter. Tak for det Rune!

Mon vi en dag finder sammen om et projekt? Dig som udvikleren og mig som vedligeholderen.. It might work

Super godt PotterCut. Meget interessant da jeg selv arbejder med affiliate marketing pt. og specielt med “domæner med søgeord”. Vil dog sige, at dem jeg har fundet på det danske marked pt. er svære at finde de gode. Imodsætning til når man laver sites på engelsk, er det meget lave søgevolumer vi har med at gøre, så for at det kan blive profitabelt nok i længden, skal man enten finde nogle super sælgende søgeord, som lige præcis er det forbrugeren vil købe, eller gå efter nogle bredere søgeord som kræver mere offsite SEO (Som er det der tager tid, og man helst vil undgå med de keyword-domæner man køber).

Men igen, super interessant, og venter spændt på næste PotterCut med Rune, så vi kan høre lidt mere om SEOSupporter, som jeg selv er aktiv bruger af. ;-)

@Claus

Altid frisk på partnerskaber :) Vi kunne sikkert begge trænger til at arbejde sammen med andre en gang imellem.

Endnu en i koret… virkelig godt podcast. Thumbs up Ib og Rune.

Jeg blev hvert fald inspireret til at deltage i guldgravningen – har netop bestilt 11 nye domæner :-)

Så må det prøves af… Inspireret av snakken om comparisonwebsites.net (rigtig stavet?) gik jeg ud og ledede og fandt to engelske søgerd som der blev søgt på 1.500.000 gange om måneden globalt. Jeg købte umiddelbart domænet som .net. Søgerne er helt sikkert rimelig købsorinteret, og jeg tror at jeg kan lave en slat unikt relevant indhold til en microsite. Det bliver spændende da min erfaring med at lave hjemmesider er absolut minimal, så tips eller links til tips indenfor området modtages gerne!

Tak Potter for en fed podcast, bliv endelig ved!

Great stuff, Rune han kan sit kram.

Jeps det kan han – og er god til at fortælle om det. Vi glæder os til at få ham hjem til Danmark igen.

Potter

Der findes nu masser af pointsites/cashbacksites i Danmark, men din ide med bare at tage 50 kr. og give resten til brugeren er unik. De fleste andre steder beholder siden ca. 50% til sig selv og sender resten videre til brugeren.

Blandt de største herhjemme er nok sponsorcar.dk og pointshop.dk – Vi er iøvrigt midt i et salg af vores eget sponsorplay.com, da vi mener at tiden er bedre brugt på andre ting.

Men held og lykke med det, jeg tror bare at konkurrencen er større end du lige regner med.

Det er meget spændende, men det er dæleme et langt indlæg… Jeg synes ikke man skal lave mange andre ting før man ikke kan være med i podcastet mere :(

[…] bindeled mellem fastfoodrestauranter og sultne danskere. I en podcast med Ib Potter afslører Rune Risom (cirka 30 minutter inde i podcasten), hvordan Just-Eat i England bruger datadrevet PR, som en […]

[…] Rune har været i PotterCut med emnet Cashback, linkkataloger og domæner med søgeord. […]

[…] bindeled mellem fastfoodrestauranter og sultne danskere. I en podcast med Ib Potter afslører Rune Risom (cirka 30 minutter inde i podcasten), hvordan Just-Eat i England bruger datadrevet PR, som en […]

Super podcastet selv om det er meget gammelt i vores tidsregning. Jeg har været på ferie og har brugt tiden ved poolen til at lyttet til en masse af de ting jeg aldrig når. Tak for dine podcast

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,438