Markedsføring af musiker online

Lars-Damgaard Social Media Marketing er markedsføring ved hjælp af bla. Facebook, MySpace, Weblogs, Youtube – bare for at nævne dem de fleste kender.

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

Social Media Marketing er alle mands eje. Du behøver ikke have røven fuld af penge for at starte en Facebook gruppe, lægge din musik ud på MySpace, iTunes, Last.fm – Microblogge med Jaiku eller Twitter eller lave en hurtig video til YouTube eller Vimeo. Teknikken og platformene er tilgængelige, så det gælder bare om at få den gode idé, så ruller det helt af sig selv.

Det passer ikke, siger dagens gæst. Der er gatekeepere og uden dem kommer du ingen steder!!!

Jeg skal til at hjælpe produceren og musikeren Bjarne Nielsen, med at få sin musik spredt ud over Internettet.

Jeg kender platformene, har en række idéer og er ved at få fat i alle elementerne: musik, billeder, grafik, lyrikken, den gode historie og data på bandet.

Men hvad skal vi tage fat i, hvordan skal vi tage fat og hvad kræver det af tid?

Lars Damgaard Nielsen er specialestuderende på IT-Universitetet i København på linien Digital Design og Kommunikation. Lars Damgaard Nielsen er oprindelig uddannet journalist, men ny teknologi og internettets velsignelser var alt for tillokkende. Han er dybt fascineret af alle de muligheder nye tjenester på nettet giver mennesket for at kommunikere.

Lars Damgaard Nielsen har været i gang med at markedsføre musik på Internettet. Vores samtale tager udgangspunkt i hans indlæg ”8 tip til at markedsføre en musiker online” fra hans weblog www.nettendenser.dk.

Markedsføring af musiker online med Lars Damgaard Nielsen

Lars Damgaard Nielsen
www.nettendenser.dk

Peter Bom
www.peterbom.dk
Peter Bom på Facebook
Peter Bom på CDWOW
Peter Bom på MySpace
Video med Peter Bom

Websites nævnt i podcast:

www.facebook.com
www.jaiku.com
www.twitter.com
www.last.fm
www.sproutbuilder.com
www.vimeo.com
www.dvdoo.dk

Hvis du gerne vil høre mere.

Lyt til podcasten ved at abonnere via iTunes

Få tilsendt en mail, når der kommer nye episoder. Skriv din mailadresse her:

.

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Den er hentet ned til Ipod’en. Spændende indgangsvinkel.

[…] kan også lytte til en samtale om projektet i Ib Potters podcast “PotterCut”, som jeg gæstede i sidste uge, hvor der er flere detaljer og mere information, end jeg har skrevet […]

Musikeren kan med fordel se på http://www.mubito.com/artist-sites/ – en nem og billig måde at få en ordentligt og professionel repræsentation på nettet, der indeholder e-commerce delen samt en vis distribution i et større netværk.
Tag kontakt med Andrew Martin fra Mubito – det er ikke uden grund at både etablerede kunstnere som MLTR, Bryan Rice osv. og mindre etablerede som Karin Westerberg .- ) – har valgt Mubito.

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,449