Facebook for virksomheder med Thomas Bigum

Så er Thomas Bigum tilbage i PotterCut. Det er han fordi han er Facebook ekspert – og ikke bange for at bruge det!!!

Jeg er i fuld gang med at markedsføre MarketingCamp. I den forbindelse tager jeg fat i en række af oplægsholderne og inviterer dem til en podcast. Denne gang er det med Thomas Bigum.

Bigum holder oplæg til MarketingCamp – og emnet er selvfølgelig Facebook.

I denne episode vender vi virksomhedernes brug af Facebook. Episoden er til dig, der søger inspiration til dit arbejde med din virksomhed på Facebook. Hvordan kan noget der er så nemt for os private, være så svært for virksomheder?

Mangler du konkrete tips til din markedsføring på Facebook, så følg Thomas Bigum på Twitter, Facebook og så hans webiste. Start med at lytte til hans råd i PotterCut episoden her.

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Fint podcast. Kunne måske være en ide, at få en facebook teknisk ekspert på ved en senere lejlighed. Mikeal Lemberg kan anbefales!

Altid ALTID både godt og underholdende at høre Potter interviewe Ekspert Bigum!

Jeg mangler godt nok lige at få lyttet til de sidste 10 minutter (togturen sluttede), men jeg vover mig lige ud i en kommentar/spørgsmål alligevel:

Noget jeg altid savner, når jeg hører nogen tale om sociale medier, er, at de starter med at definere hvad et “socialt medie” egentligt er. Bigum er egentligt lidt inde på det med praktiske ekspempler, i form af at det (ud over Fæcesbogen) også kan være Twitter, Pinterest, en firma blog, men især også andre blogs og grupper.

Næste gang du interviewer Bigum, for det håber jeg bestemt du vil gøre igen, så start meget gerne med spørgsmålet: “Hvad er et socialt medie egentligt? Hvad er definitionen på det?”

Øhhh … der bliver nævnt flere urls inden interview med Bigum – hvor kan jeg finde dem?
På forhånd tak ;-)

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,525