Sociale medier med Trine-Maria Kristensen

Trine-Maria Kristensen

Hvordan forholder virksomheder sig til de sociale medier? Hvem er det i virksomheden der skal ”være på”? Er det marketing  – er det ledelsen….. eller er det den enkelte medarbejder? Det har dagens gæst en holdning til… dagens gæste er social medieekspert – og blogger  Trine-Maria Kristensen.

Trine-Maria har siden 2005 rådgivet virksomheder om nettets udvikling og betydningen af sociale medier. Hun fokuserer på social media strategi-udvikling

Trine-Maria udtaler sig jævnligt til pressen om nettets udvikling og især om, hvad det betyder for organisationer og virksomheder, at nettet er blevet socialt.

Nu skal du opleve en skarp Trine Maria fortælle om, hvordan hun mener man som større virksomhed, bør gribe de sociale medier an. Til sidst i podcasten høre om, hvad hun ser som det næste store indenfor sociale medier.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere til Trine-Maria, så er det oplagt at slå vejen forbi online marketing konferencen MarketingCamp.

Vil du følge Trine-Maria online, finder du hende på Twitter og hendes blog.

 

 

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Uha, hun siger så meget godt og rigtigt. Med det her fnidder med Trine-Maria’s mikrofon. Det er lige så det driver mig til vanvid.

Jeg melder mig frivilligt til at hjælpe dig med at filtrere det fra.

Det ville da være helt fantastisk!!!

Har du orginal filen? for at filtrere en mp3 og ramme de smalle frekvenser, det kommer til at gå rigtig meget ud over rasten af lyden. Så jo bedre kvalitet jeg kan få filen i, jo bedre resultat.

Jeg har lavet en wav fil til dig.

https://www.dropbox.com/s/nvmxt9c0qnikjhk/Trine-Maria%20Kristensen%20on%202014-03-23%20at%2020.57

Vildt fedt hvis det kan lade sig gøre…

Jeg har lige arbejdet lidt med det. Det kan blive meget bedre, men perfekt bliver det ikke. Men helt klart mindre forstyrrende end før.

Mange gode pointer. Tak for god podcast.

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 54
Timer: 3,932