Lars Bachmann

Google bruger indgående links til et website, som DR bruger sms til MGP: jo flere desto bedre. Og så alligevel ikke helt. Hvor en sms er lig med en enkelt stemme, så er et link ikke bare et link i Googles univers. Der er stor forskel på kvaliteten af links.

Derfor er rådet fra dagens specialist i Pottercut ganske enkelt: Lad være med at bruge al din energi på at skaffe dig links – brug i stedet tiden på at lave kvalitetsindhold – indhold som andre gerne vil linke til. Så kommer der links – gode og naturlige links – helt af sig selv.

Han scorede topkarakter i madlavning i 9. Klasse, gik i lære som kok og blev køkkenchef på en italiensk restaurant. Men interessen for webudvilkiling og søgemaskiner, fik ham til at tage uddannelsen som multimediedesigner på Nordjyllands Erhvervsakademi.

I dag sidder han på et reklamebureau og leger med blandt andet webudvikling og søgemaskineoptimering.

Dagens gæst er x-bokseren og kokken Lars Bachmann, der til dagligt blogger på larsbachmann.dk – en af de blogs jeg har fulgt i lang tid.

Klik her for at høre Podcast med Lars Bachmann

Her finder du Lars Bachmann

Tre ting der kan tiltrække besøgende til et Website:
Indhold frem for hovedløst linkbuilding
Nytænkning
KendisFaktor

Online værktøj til markedsføring:
Free Monitor for Google

Her bliver Lars Bachmann klogere:
Thomas Rosenstand
Antphilosophy
Strategen

Matt Cuts
shoemoney
SEOMOZ

Lars kunne godt tænke sig at høre:
Anders Saugstrup
Karsten Nygaard

Andre links omtalt i PotterCut:
QurakBase

Tak til Lars Bachmann for at medvirke i podcasten – og for at have peget på to nye potietielle gæster til kommende podcasts.

Hvis du kan lide podcasten, så kan jeg godt bruge din hjælp. Jeg er vild med at møde nye mennesker – mennesker der ved meget om det felt de bevæger sig i. Men det er ikke uden betydning, om der sidder nogen i den anden ende. Og det er her, du kommer ind i billedet. Jeg vil blive rigtig glad, om du giver din mening tilkende.

Det kan gøre ved at smide en kommentar på Pottercut.dk eller på min blog Potter.dk, hvor jeg blogger til hverdag. Du kan også smide en kommentar på Podhead.dk eller i iTunes. Og endeligt kan du også gøre det på aNyhed, hvor jeg opretter et indlæg, hver gang jeg kommer med et nyt afsnit.

Og så er jeg altid på jagt efter nye gæster… kender du et oplagt emne, så smid endelig en kommentar på PotterCut eller smid mig en mail på ib@potter.dk

Hvis du gerne vil høre mere.

Lyt til podcasten ved at abonnere via iTunes

Få tilsendt en mail, når der kommer nye episoder. Skriv din mailadresse her:

.