Inspirationen til denne episode af PotterCut kom efter at have læst indlægget “7 dumme fejl jeg har begået som e-købmand”. Indlægget har Morten Vadskær skrevet som ekspertblogger på Amino. Efter endt læsning fik jeg lyst til at spørge ind til de syv fejl – og så ville gerne have 7 gode råd med på vejen også.

I denne udgave af PotterCut får du de 7 fejl du ikke behøver at begå – suppleret af 7 ting du som minimum skal have styr på.

Morten Vadskær har mindst et par webshops kørende – og det skulle undre om han ikke også et par i støbeskeen. Han deler gerne ud af sine erfaringer – ikke alt hvad han ved – men kommer ofte med gode råd – på Twitter, i netværksgrupper, blogindlæg – på sin egen blog – men også som ekspertblogger på iværksætternetværket Amino. Og så deler han også ud af sine erfaringer i nogle af de e-bøger han har begået.

Her får du først 7 konkrete erfaringer – fejl – som han har begået i sin tid som e-købmand. 7 fejl han siger du ikke behøver at begå – hvis du altså kan lære af hans erfaringer. Og til slut i podcasten kommer Morten med 7 ting, 7 ting du absolut bør have styr på.

Hent og abonner på podcasten i iTunes.

Få en mail hver gang der er en ny episode af PotterCut.