Hvis du er interesseret i online markedsføring, er du sikkert allerede stødt på Thomas Rosenstand. Han er i hvert tilfælde svær at komme udenom, for han er overalt.

image

[audio:https://pottercut.dk/wp-content/uploads/PotterCut Thomas Rosenstand.mp3]

Download mp3 her

Thomas Rosenstand er fantastisk til at snakke i billeder på en sådan måde, at selv den mindst vidende føler, at han forstår, hvad Thomas Rosenstand taler om. For Thomas taler… meget .. og længe, men det er alle minutterne værd.

Netop hans talegaver er grunden til, at han er den første gæst på PotterCut.

Desværre blev det tekniske setup en tand for ”teknisk”. Min ende stod til at rede, men ”filen der blev væk” i den anden ende gør, at jeg har lyden fra Thomas Rosenstand i bedste Skype stil; metallisk og uden bund, lidt som at stå med en spand over hovedet.

Men indholdet gør, at jeg vælger at bringe den, som den er. Til gengæld lover jeg, at det ikke bliver sidste gang, Rosenstand deltager i PotterCut.

Dette er min første podcast, og jeg har meget at lære endnu. Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du har forslag til forbedringer, nye elementer eller oplagte gæster. Har du selv lyst til at deltage, så hold dig ikke tilbage.

Bruger du iTunes? Så kan du abonnere på PotterCut ved at klikke her.

Hvis du gerne vil høre mere.

Lyt til podcasten ved at abonnere via iTunes

Få tilsendt en mail, når der kommer nye episoder. Skriv din mailadresse her:

.