Morten Vadskær

“Nu er det tid til at få kunder!”.

Han har 9 år på bagen som e-købmand, har en koverteringsrate på 9% i sin webshop – og så har han skrevet to bøger hvor han deler ud af sin erfaringer. Morten Vadskær er dagens ekspert i PotterCut.

Morten har selv lavet de to webshops Kondomaten og Faktorfobi helt fra bunden. Og her står han selv for online markedsføring, nyhedsbreve, webanalyse, drift af dem – kort sagt – alt hvad der kan optimere en webshop. Han er manden med ecommerce-jord under neglene.

[audio:https://pottercut.dk/wp-content/uploads/PotterCut-Konverteringsoptimering.mp3]

Varighed: 48.33

Download lydfil: PotterCut-Konverteringskarma

Hent og abonner på podcasten i iTunes.

Få en mail hver gang der er en ny episode af PotterCut.

Konverteringskarma er en e-bog der introducerer dig til en lang række discipliner, som du kan bruge til at optimere din webshop eller website.

Du kan læse mere om bogen på www.konverteringskarma.dk . Hvis du vil have en smagsprøve, kan du downloade en gratis light-version.

Få et  gratis kapitel

Morten har været så venlig at stille et helt kapitel af bogen til rådighed til faste lyttere af PotterCut. Den er tilgængelig en måned frem – så tager vi den ned igen.

Her finder du et kapitel af Konverteringskarma.

Og så kan du få meget mere af Morten. Han er aktiv på Twitter, har en blog – og så kan du opleve ham som oplægsholder rundt omkring. Det er for sent at opleve Morten til Digital Markedsføring 2010 (udsolgt) – men d. 29. november kan du opleve ham til KonverteringsKarma, kaffe og netværk i København. Læs mere og tilmeld dig…