Så kom der endeligt hul på podcast. Vi er en god flok der har sagt det længe. Men det er først nu, at der for alvor er interesse for at podcaste. Så din timing er perfekt!

Her er kurset til dig, der har mod på at få din egen podcast. Kurset varer 1 dag – og er en ”Hands On Workshop”, hvor vi kaster os over din podcast, dit koncept, din målgruppe med udgangspunkt i dine tekniske evner. Og dine enver for at formidle.

Jeg skal vide meget mere om dig for at planlægge det forløb, du får mest ud af. Men vi kommer omkring følgende elementer.

Podcastudstyr

Du skal have det udstyr der passer til dit behov – og din pengepung. Vi kikker på mikrofoner, optagere, software, computer, stativer og et hav af dimser, som du kan bruge, når du skal podcaste. Du får muligheden for at prøve det af, så vi finder det bedste til dine behov.

Optagetekniker

Godt udstyr gør det ikke alene. Du skal have en minimum af forståelse for akustik. Lyder det komplekst? Det er det ikke. Det handler om at forstå nogle enkelte principper – og at lære at bruge ørene.

Opbygning af den gode podcast

Du skal have fundet det koncept der passer til det indhold og den målgruppe du vil nå. Et godt koncept er en kæmpe hjælp. Specielt her i begyndelsen, hvor du er lidt usikker på det at podcaste.

Du ”bygger” det koncept der passer til dig og de lyttere du ønsker dig.

Speak træning

Vi skal have funder din podcast stemme. Du skal ikke forvandles til en Nova FM wanna b. Men vi skal have fundet din stemme, den stemme du skal bruge til din podcast. Du får nogle simple tekniker, som hjælper dig med at ”komme ud over kanten”.

Podcast musik

Der er mange muligheder for at bruge musik i din podcast. Dem skal du kende. Du skal også vide hvad du ikke må.

Redigering af podcast

Du skal lære at redigere i din podcast. Mit forslag er Audacity. Det er Open Source – og dermed gratis. Lydkvaliteten er helt i top.

Du skal lære at bygge din podcast op. Fra teaser, intro til din helt egen outro.

Podcast på iTunes

iTunes, eller podcaster på iPhones, er stadig en af de vigtigste elementer, når du skal finde lyttere til din podcast. Du får din podcast sat op – og klar til at køre.

Online podcast tools

Jeg viser dig de online tools, der er en kæmpe hjælp til enhver der vil podcaste.

Markedsføring af din podcast.

Folk kommer ikke væltende – bare fordi du har begået en podcast. Den skal markedsføres. Du får en introduktion til mulighederne.

Pris:

9.995 plus moms for en dag.

Jeg laver kun 1:1 kurser og kurser tilpasset teams fra virksomheder.

Ib Potter, podcaster og online marketer.

Ib Potter - Podcaster [schema type=”person” name=”Ib Potter” orgname=”Potter – Online Markedsføring” jobtitle=”Podcaster” worksfor=”Potter – Online Markedsføring” url=”PotterCut” bday=”1968-01-10″ street=”Tjørnevej 143″ city=”Holstebro” postalcode=”7500″ country=”DK” email=”ib@potter.dk” phone=”+45v51778155″ ]

Jeg har min egen podcast om online markedsføring. Den har jeg haft siden 2008.

Jeg har undervist 1:1 og haft flere virksomheder igennem podcast forløb. Giv mig et ring, så kan jeg fortælle dig hvem jeg har hjulpet – og hvordan det går dem i dag.