Søren Sprogø

Søren Sprogø

[audio:http://www.pottercut.dk/podcast/wp-content/uploads/PotterCut-Soren-Sprogo.mp3]

Søren Sprogø – podcast – Trafik, der ikke konverterer, er en udgift

Varighed: 46 minutter

Søren Sprogø er en rigtig midtjyde med mere end 15 års erfaring og 7 års uddannelse inden for IT-branchen. Primært med en baggrund som tekniker og udvikler, men inden for de sidste 5 år mere koncentreret om alle aspekter inden for B2C eCommerce. Lige fra teknik, statistik, analyse til design, kommunikation og markedsføring.

Hør Søren Sprogø fortælle om de 3 online markedsførings-/trafik-kanaler på nettet, som man skal have 100% styr på før man kaster sig over alt muligt andet: SEO, Adwords og Nyhedsbreve.

Hvilken, der er den mest effektive af disse 3, afhænger af situationen. Hvilket produkt man sælger, hvor lang tid man har eksisteret, hvad man har gang i allerede, og hvordan konkurrentsituationen ser ud.

Søren fokuserer ikke på en af dem ad gangen, men går nærmere ind og arbejder med dem alle tre på en gang. Og faktisk kan det lade sig gøre at opnå en slags synergieffekt, hvis man har gang i alle 3 på én gang, hvor 1+1+1 = 5!

Søren Sprogø’s fokus ligger på at skaffe relevant trafik, og få denne til at konvertere! Og kigge på hele brugerens proces fra behov opstår, man søger, man klikker, surfer rundt på et site, og (forhåbentligt) ender med at købe. Istedet for kun at kigge på at skaffe trafik, eller kun kigge på at lave designændringer.

Et klassisk eksempel inden for SEO er udelukkende at kigge på at få en høj placering. Men hvad nytter det at ligge i Top 3 på de vigtigste keywords, hvis folk ikke gidder klikker på dig i resultatet? Eller ender med at bounce væk fra dit site og ikke købe noget?

Her bliver Søren Sprogø klogere
Clickz.com
GrokDotCom

Her finder du mere om Søren
Søren på DelIcious
Søren på LinkedIn
Weblog af Søren Sprogø – Afdeling 18

Online værktøjer.
Google Webmaster Tools

Forslag til ny gæst i PotterCut
Søren har ilang tid gået og været grøn af misundelse over nogle af de ting Morten Vadskær render og laver med hans kondom-shop. Det kunne være rart at høre mere til hans tanker og hvad han render og laver.

Hvis du gerne vil høre mere.

Lyt til podcasten ved at abonnere via iTunes

Få tilsendt en mail, når der kommer nye episoder. Skriv din mailadresse her:

.