Affiliate Marketing med Anders Saugstrup

Anders Saugstrup

Anders Saugstrup lever af affiliate og Adsense websites. Ud over at drive egne websites, er Anders også rådgiver for andres affiliate-projekter. Han er løbende sparringspartner og rådgiver.

Og nu vil han så overbevise mig om at det kunne være noget for mig.

Du kan læse mere om Anders på bloggen Anders Saugstrup – Affiliate Marketing Rådgiver og følge ham på Twitter og Google+

Ander henviser til Mikael Rieck der har skrevet en bog om affiliate marketing.

Har du spørgsmål til Anders, så smid en kommentar her på siden.

Hent og abonner på podcasten i iTunes.

Få en mail hver gang der er en ny episode af PotterCut.

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Uh… Glæder mig til at høre dette podcast imorgen :)
Det lyder til et rigtigt godt emne !!

Jeg har lige hørt det igennem. Der bliver givet nogle gode tips, og jeg håber i sær ejerne af webshops vil få øjene op for denne salgskanal.

Angående afregning, så understøtter blandt andet Partner-Ads differencieret salgsafregning, ned til produktniveau. I teorien understøtter alle netværk differencieret afregning, da du blot skal sørge for dit webshop system beregner en værdien, inden den sendes videre til netværkets tracking.

[…] Kort og godt: Klik her og lyt til et podcast, hvor Ib Potter interviewer mig om den gode Affiliate Marketing: http://pottercut.dk/anders-saugstrup/affiliate-marketing-med-anders-saugstrup/ […]

Et rigtig godt podcast og dejligt, at der nu er endnu en der har fået øjnene op for at affiliate forretningen ikke behøver at være en skidt ting.

Jeg ved ikke om det kun er hos mig, men jeg synes der var flere gange under episoden hvor lyden var meget dårlig, knitrede og enkelte gange gjorde det der blev sagt uforståeligt. Har jeg bare været uheldig at få en mandags-version?

@Mikael Rieck – Ærgeligt hvis der er problemer med lyden. Jeg har påskegæster her fra Danmark og når ikke at få lyttet den færdige version igennem, men dagen efter vi optog, lyttede jeg min egen optagelse af samtalen igennem og der var fin lyd hele vejen. Så Ib, sig til hvis du skal have den fil tilsendt.

Hvor henvender man sig, hvis man er webshop ejer og godt kunne se en god mulighed i Affiliate marketing. Hvor finder jeg en “sælger”, der vil gå ind i et samarbejde?

@Søren – Der er flere muligheder. Den nemme er at signe up til et netværk i stil med PartnerAds eller EuroAds. Men hvis du gerne vil hurtigt i gang og være sikker på, at affiliates opdager dig, så bør du selv ud og tage fat i relevante sider som du gerne ville have promoverede dine produkter.

Jeg har endnu ikke mødt nogen der ikke gerne ville tjene ekstra hvis det gav mening for deres business.

@Mikael Rieck – Tak for svaret Mikael. Jeg vil overveje dine forslag i forbindelse med opbygning af ny webshop.

Spændende indlæg!
Hvordan er det med produkt billeder og rettigheder? Hvis der er aftale med et firma får man vel lov til at vise deres produkt billeder – Men især når der er tale om små nicher og der ikke på forhånd er lavet aftaler omkring affiliate – hvordan sikres så der kan bruges produkt billeder. Henter i blot billeder fra producenten og bruger eller hvordan laver i aftaler omkring disse?

Endnu en god podcast.

En ting der er helt tydeligt er at affiliate-branchen er ved at modnes, hvilket man kan se af snakken omkring kvalitet i det man gør.

De virkelig professionelle kommer til at overhale dem der gerne bare vil tjene nogle hurtige penge på at sætte noget skrammel op.

Personligt synes jeg det er dejligt vi er ved at være nået dertil :)

@Thomas – Jeg tror du skal minimum 5 år frem i tiden før du ser flertallet af sites være af høj kvalitet. Den hurtige løsning tiltaler bare flere mennesker…

Dejlig tilgang til affiliate som i mit hoved er langt mere tiltalende og sikkert også mere langtidsholdbar. Anders nævner, at han har en håndfuld sites, som virkelig har fået succes. Er det nogle, som vi andre må se – eller er det noget, man ikke spørger om?

/ Rasmus

@Mikael Rieck

Ja du har nok ret. Jeg har i øvrigt en sjov lille historie, omkring det med at webshops ikke er bedre til at bruge affiliate marketing end de er.

I WebCoders har vi en samarbejdspartner som vi er ved at lave noget affiliate sammen med. Han har i forvejen nogle sider, bl.a. en som ligger rigtigt godt på en masse ord indenfor hans niche.

Den konverterer også helt exceptionelt godt, så han er glad og firmaet der får alle ordrerne burde være glade.

Firmaet har netop stoppet deres affiliateprogram og han ringede til dem for at høre hvorfor, og de mente han solgte for meget og kunne blive en konkurrent.

Så nu går de altså glip af alle salg og han er ved at finde en ny leverandør der vil have alle hans ordrer :)

@Thomas Frost – Det er da højest tragikomisk. Men det er jo ikke første gang man hører om virksomheder der handler med hovedet under armen. Det viser bare at man ikke behøver være super skarp for at drive forretning :)

@Mikael Rieck

Haha ja sådan kan man godt vende den om og tænke :) Det de har fået ud af det er at vi nu hjælper vores kammerat med et endnu bedre setup og han leder i den forbindelse efter en endnu tættere samarbejdspartner.

Så nu skal SERPS ownes og fjolserne straffes :)

Så fik jeg endelig hørt dette pottercut. Ti tommelfingre i vejret!

Rigtig godt pottercut, jeg er rimelig ny inden for affiliate og lytter meget gerne til at alle de indslag der måtte være omkring det!

[…] Rosenstand, on April 16th, 2012 Så er Anders Saugstrup igen på banen med sin enorme viden om affiliate marketing – og denne gang er det dig, der driver en webshop eller på anden vis sælger noget på nettet, der […]

Meget interessant snak! Er selv igang med et par affliate-programmer.

Hvad er den bedste måde at disclose at et givent site modtager affiliate-betaling for sine anbefalinger? Der er jo nogle (jeg er ikke blandt dem) som mener at det er meget vigtigt at fremlægge åbent, så enhver kan se at man modtager betaling for sin anbefaling.

Hvad synes Saugstrup?

Oliver

Hej Oliver

Jeg synes egentligt ikke det behøver at være særligt kompliceret at skrive det som det er, at du tjener penge, når dine læsere køber de ting du anbefaler?

Du kan evt. understrege, at du aldrig anbefaler noget, som du ikke kan stå inde for, og at din side er dejligt fri for forstyrrende reklamer fordi du kun tjener penge på henvisningerne til produkter, som du under alle omstændigheder ville anbefale.

@Anders Saugstrup – Ikke kompliceret, var bare nysgerrig efter hvad du synes er den bedste måde at gøre det på. Tak;-)

Tak for et godt podcast, det vil jeg gennemlytte igen ved lejlighed, det jo er fyldt med guldkorn :-).

[…] Podcast omkring affiliate markedsføring […]

[…] Affliate Marketing med Anders Saugstrup […]

[…] Podcast med Ib Potter, som forklarer det hele! (lyd) […]

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,474