Google Analytics, webanalyse og statistik

Ved du hvad omsætning dine online marketing aktiviteter giver? Kender du effekten af nyhedsbrevene?

Det ved Jacob Kildebogaard helt sikkert. Han kender nok ikke lige dine tal, men en helt masse andres. Brug 45 minutter i selskab med webanalytikeren, der sjældent kaster sig ud i noget der ikke kan måles.

Nå ja – og så har han lige skrevet den første danske bog om Google Analytics “Analyticsbogen” – sammen med Morten Vadskær. Hent deres Light udgave med det samme – den er gratis.

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

Varighed: 47.22

Download lydfil: Google Analytics, webanalyse og statistik

Links og steder som Jacob omtaler i podcasten.

Epik one blog

Roi revolution

Analytics blog

Kampagnesporing

WASP

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

En lille tilføjelse påpeget af den gode Riisager: Hvis man kan få lov at gøre noget ved sit rss-feed, så kan man selv indsætte kampagnesporing. På den måde ved man også præcis hvordan effekten er af RSS-feedet.

:-)

[…] Så skynd dig over til Hr Potter, og hør webanalyse potcast. […]

Tak for endnu et godt Pottercut. Næste gang du har Jacob “i studiet”, kan I jo evt. gøre det til en debatudsendelse om kampagnesporing og social media. Det var i hvert fald en interessant debat over Twitter den anden dag.

@Frank – det var egentligt også lidt min tanke, men så “løb” tiden ud.

Men bestemt værd at tage op – for vi er nogle stykker der gerne vil vide mere….

Så fik jeg endelig tid til at hører dette Pottercut. Som altid er det en fornøjelse at lytte med og blive klogere. Tak!

Kampagnesporing ifbm. sociale medier lyder bestemt som en spændende indgangsvinkel hvis Jacob kommer igen en anden gang.

Meget inspirerende at lytte til Jacob – er i gang med light udgaven indtil videre. Super podcast blog, Ib :-)

@Jon – ja, masse af god input fra Jacob. Og ja, gerne noget mere med at måle på Social Media – men det er en svær størrelse at måle på – som man også nok fornemmer.

@Jesper – tak for det Jesper. Nu er det et smart koncept jeg har fundet på – det er alle de andre der siger noget smart ;) Men oprigtigt glad for din kommentar. Dejligt at der er nogen i den anden ende. På alles vegne: tak for det.

Potter

[…] og en masse andet – i en 47 minutter lang episode af Pot22 StemmerLink direkte til nyheden: http://pottercut.dk/jacob-kildebogaard/google-analytics-webanalyse-og-statistik/ – (Husk at stemme via […]

@ Jacob – tak for light-bogen, den skal tjekkes ud!

Du siger at du kigger meget på kildekoden på en hjemmeside. Kan du se om der er forkerte eller usmarte løsninger gennem at kigge der? Så skal du da til at lave et websidecheck-værktøj som man kan bruge selv med forslag til forbedringer til folks hjemmesider m.h.t. analytics-opsætning og andet. Og er der store problemer må du jo foreslå at løse dem mod betaling!

@Ib igen – tak for givende underholdning

Mange tak for jeres positive feedback. Jeg er i gang med nogle forsøg direkte rettet mod måling på Facebook. Det er desværre lidt komplekst, da man ikke bare kan tilføje javascript, men det er dog muligt at få en smule indsigt i brugen af fan-siderne :-) Det kommer der mere om.

@Anders: Alt efter analyseværktøj kan jeg noget om niveauet for installationen, og i nogle tilfælde også om der er direkte fejl. Det er en god idé med sådan et værktøj. Det må jeg overveje :-) I denne analyse-verden er der så mange muligheder, så derfor må jeg prioritere lidt i alle de gode idéer.

I må hjertens gerne komme med mere feedback, det er interessant :)

[…] har lavet interviews med eksperter inden for søgemaskineoptimering, webanalyse, e-handel og konverteringsoptimering. Hvis du har interesse for web og markedsføring, så bør du […]

[…] Så havde jeg en hyggelig analytics snak med med Ib Potter, som kan høres i dette Analytics Pottercut. […]

[…] Jacob skulle have været med til DM10, men måtte melde fra i sidste øjeblik. Det tør han ikke en gang til, så du kan godt glæde dig. Du kan opleve Jacob i PotterCut med emnet Google Analytics, webanalyse og statistik. […]

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,456