Hvad er vigtigst når du optimerer dit website til at ligge godt på Google? At få de vigtigste ord ind i dit title tag – eller fokusere på din CTR – Click Trough Rate? Det får du svar på i denne episode af PotterCut, hvor emnet er SEO og eksperten er, Christian Højbo Møller.

Christian Højbo Møller er vanvittig skarp på data, teknologi og content. Hans erfaring fra både startups og bureau-verden, med kunder som HBO, Just-Eat, Toyota og Ford – giver ham en unik fordel i marketing gamet. Det – og så Christians nysgerrighed betyder, at han ofte opdager nye taktikker og modeller.

Emnet er søgemaskineoptimering og du skal høre om, hvad CTR betyder for din SEO, synergien mellem din SEO og alle de andre marketingelementer du har gang i – og hvorfor branding er en vigtig del af din optimering. Vi kommer også ind omkring SEO splittestning – og så runer vi af med et cool – gratis tool, som du vil elske.

Tak til Co3 og itforum for at bakke op om podcasten. Og tak til dig der bakker op ved at anmelde podcasten – like og dele på de sociale medier. Det er gud værd.

Nu skal det handle om søgemaskineoptimering med episodens ekspert – Christian Højbo Møller.

Ene gode sager.

Slå vejen forbi PotterCut, og nup vejledningen til det CTR tool som Christian giver dig. Hvordan er din CTR? Og tag så fat i dem som er i det røde felt – og arbejd med dem.

Vi høres ved.

Christian anser sig selv som en 100 meter mester i growth hacking med speciale indenfor SEO.

Det er vigtigt at analysere CTR. Han har lavet et fedt tool, som burde koste penge, men som du kan få gratis.

 

Christian Højbo Møller