Har du fået lagt en plan for, hvad du skal gøre, nu Google Analytics (lige nu) er dømt ude? Har du fået set på alternativer eller håber du på, at der kommer en ny aftale til næste år? 

Der findes et dansk alternativ. Det er lige kommet ud, det er gratis og det er nemt at komme i gang. To simple scripts og du er kørende. 

Løsningen hedder Digital Analytics fra Dreamdata. 

Og så måske det bedste af det hele: det er udviklet til B2B virksomheder. Fordi, det er bare anderledes at måle effekten af din markedsføring som B2B virksomhed. Det bøvler vi i hele tiden.

Kom den her i øret. Steffen Hedebrandt fortæller, hvordan de på tværs af de B2B virksomheder der bruger Dreamdatas løsning, ser ind i en B2B kunderejse, med mere end 30 website sessions, fordelt på mere end 2 beslutningstagere og med hele 192 dage, fra første besøg til et egentligt salg. 

Hvor den klassiske analytics ser på individer, ser Dreamdats datamodel på “accounts”, altså virksomheder. Det er en helt anden tilgang, der er er mere B2B mindet end noget jeg har set før.

Få en god introduktion til udfordringerne og hvordan Steffen ser, at en account baseret analytics kan være en del af løsningen, når du skal vurdere, om du bruger dine markedsføringskroner bedst muligt.

Og når det nu er gratis og nemt at implementere, så opet dig som bruger, få det implementeret og se på det om en 30 dages tid. Så ved du om det har værdi for dig eller ej.

Steffen Hedebrandt