Vil du tjene penge på det du er bedst til? Sælge din viden online? Så er denne episode af PotterCut noget for dig. Du får 3 (nogenlunde simple) spørgsmål du skal kunne svare på… og har du idéen til dit første online kursus.

Måske er episoden specielt til dig, der lever af at sælge timer. Der er bare grænser for hvor mange du kan nå ud til – og hvor meget, du kan tjene – når du sælger dine timer i løst salg.

Her er 50+ minutter fyldt med guldkorn fra Trine Ravnkilde. Trine lever af at lave online kurser for dem der gerne vil tjene penge ved at lave … hold nu fast … online kurser.

For…. hvad skal der til? Hvad tager det af tid, hvad vil det koste dig, hvilke formater skal du gå med, hvad skal det indeholde … og hvad med systemer? 

Først og fremmest kender jeg Trine som en “Community Strategist”… som nok så fint hedder. Trine er hammer god til at bruge Facebookgrupper – og tjene penge på dem… Og det har hun undervist i – med online kurser…. 

Der er meget at hente i denne episode af PotterCut. Måske Rådet fra Tine om, at du maks skal bruge 4 timer på dit første online kursus, er den fedeste Take Away.

For – så er det snuden i sporet og 100% fokus på det vigtigste, nemlig, hvad dine “elever” skal have med sig fra dit online forløb.

Det lyder overkommeligt, ikke? Men måske er det at lave kurset slet ikke det sværeste (hint, hint)

Emnet er Online Kurser og episodens ekspert er Trine Ravnkilde.