I denne episode af PotterCut får du en 3 trins guide til at finde ud af, hvad det er for indhold du skal producere for at tiltrække de rigtige besøgende.

Det skal handle om at tjene på internettet og eksperten er Tue Lindblad fra OnlineBijobber.dk

Tue Linblad

Tue Lindblad tjener penge på digitale produkter. Han lagde ud med Adsense – men fandt hurtigt ud af, at pengene ligger et helt andet sted.

Tue har et Framework han arbejder ud fra – og det er den han vil dele med dig i denne episode af PotterCut. Vi har samlet det i 5 punkter, nemlig

Punkt 1 – Researchfasen
Punkt 2 – Hvad er det du kan tjene penge på?
Punkt 3 – Hvad er det du skal have produceret
Punkt 4 – Hvordan prissætter du dit produkt
Punkt 5 – Hvordan sælger du dit produkt

Til dig der ikke har planer om at skulle lave digitale produkter – hæng i. Der er masser at hente ud fra den måde Tue researcher på. Tue kommer med mange henvisninger – dem finder du ved at gå ind på PotterCut, hvor vi har samlet alle links der nævnes i podcasten.

Links fra Onlinebijobber:

Et godt sted at starte. Her får du forklaringen på den forretningsmodel Tue bruger.
Her finder forklarer Tue Lindblad om de 3 måder at finde emner på. Ud fra Udemy, Buzzsumo, Amazon Kindle bookstore (og indeholder 30 kick-ass ideer til digitale produkter)
Video, hvor Tue forklarer hvordan han ville vælge at lave en e-bog.
Tues tanker om at selvudgive kontra at udgive via en publisher
Overvejer du en e-bog, så er her en komplet guide til at lave en ebog
Her er noget mere om det at prissætte sine produkter. Det er et indlæg fra Brian Harris, hvor han forklarer lidt mere om hvordan han prissætter digitale produkter.