Godt indhold giver links – Lars Bachmann

Lars Bachmann

Google bruger indgående links til et website, som DR bruger sms til MGP: jo flere desto bedre. Og så alligevel ikke helt. Hvor en sms er lig med en enkelt stemme, så er et link ikke bare et link i Googles univers. Der er stor forskel på kvaliteten af links.

Derfor er rådet fra dagens specialist i Pottercut ganske enkelt: Lad være med at bruge al din energi på at skaffe dig links – brug i stedet tiden på at lave kvalitetsindhold – indhold som andre gerne vil linke til. Så kommer der links – gode og naturlige links – helt af sig selv.

Han scorede topkarakter i madlavning i 9. Klasse, gik i lære som kok og blev køkkenchef på en italiensk restaurant. Men interessen for webudvilkiling og søgemaskiner, fik ham til at tage uddannelsen som multimediedesigner på Nordjyllands Erhvervsakademi.

I dag sidder han på et reklamebureau og leger med blandt andet webudvikling og søgemaskineoptimering.

Dagens gæst er x-bokseren og kokken Lars Bachmann, der til dagligt blogger på larsbachmann.dk – en af de blogs jeg har fulgt i lang tid.

Klik her for at høre Podcast med Lars Bachmann

Her finder du Lars Bachmann

Tre ting der kan tiltrække besøgende til et Website:
Indhold frem for hovedløst linkbuilding
Nytænkning
KendisFaktor

Online værktøj til markedsføring:
Free Monitor for Google

Her bliver Lars Bachmann klogere:
Thomas Rosenstand
Antphilosophy
Strategen

Matt Cuts
shoemoney
SEOMOZ

Lars kunne godt tænke sig at høre:
Anders Saugstrup
Karsten Nygaard

Andre links omtalt i PotterCut:
QurakBase

Tak til Lars Bachmann for at medvirke i podcasten – og for at have peget på to nye potietielle gæster til kommende podcasts.

Hvis du kan lide podcasten, så kan jeg godt bruge din hjælp. Jeg er vild med at møde nye mennesker – mennesker der ved meget om det felt de bevæger sig i. Men det er ikke uden betydning, om der sidder nogen i den anden ende. Og det er her, du kommer ind i billedet. Jeg vil blive rigtig glad, om du giver din mening tilkende.

Det kan gøre ved at smide en kommentar på Pottercut.dk eller på min blog Potter.dk, hvor jeg blogger til hverdag. Du kan også smide en kommentar på Podhead.dk eller i iTunes. Og endeligt kan du også gøre det på aNyhed, hvor jeg opretter et indlæg, hver gang jeg kommer med et nyt afsnit.

Og så er jeg altid på jagt efter nye gæster… kender du et oplagt emne, så smid endelig en kommentar på PotterCut eller smid mig en mail på ib@potter.dk

Hvis du gerne vil høre mere.

Lyt til podcasten ved at abonnere via iTunes

Få tilsendt en mail, når der kommer nye episoder. Skriv din mailadresse her:

.

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Herligt at høre Lars i andet regi end iskiosken i Mariager, hvor jeg plejer at møde ham :-)

Nyeste talemåde er i øvrigt: Konvertering er kongen – indhold og trafik er bare midlet!

Igen spændende podcast, -og jeg er enig med Lars, Saugstrup eller Karsten Nygaard kunne være spændende at høre.

-Eller måske Vadskær.

@Rosenstand – Jeg er enig. Du fik mig også “presset” til en anden og bedre overskrift end først tænkt. Så kommer Jaiku alligevel til sin ret. Tak for det.

@Johnny Krogsgård – Tre rigtige gode bud – og som alle står højt på listen.

Tjaa.. Nu er jeg jo ikke den store taler.. ;) Men også et tak til Potter, han gjorde det rigtig godt. Jeg glæder mig til at høre endnu flere pottercut’s.

Nu har vi hørt både Thomas Rosenstand og Michael Riek og fundet stor glæde ved det. Men hvad sagde den gode Lars Bachman egentlig? Jeg har hørt indlæget to gange nu og synes faktisk at det var Potter der kom med det hele?

@Preben: Jeg skal være den første til indrømme at jeg ikke gjorde det lige så godt som Rosenstand og Mikael. Men kort fortalt så var min pointe at man skal have mere fokus på sit indhold, end at lave links. Jeg er ved at lave et blogindlæg, hvor jeg uddyber det lidt mere.

Efter vores samtale, var der mange ting jeg ærgede mig over at jeg ikke fik sagt, men sådan er det når man ikke er den store taler.

Hver fugl synger med sit næb – og jeg kunne godt lide Lars’ næb!

@Rosenstand – Ja, jeg synes også, det er dejligt befriende, at hver fugl synger med sit næb.

@Preben – Jeg synes, Lars og jeg havde en rigtig god dialog og jeg havde let ved at trække pointen ud samtalen– deraf overskriften.

@Lars Bachmann – Herligt, at du er ved at uddybe pointen i et blogindlæg. Jeg vil gerne smide et link til indlægget, når du er færdig.

Apropos placeringen af “søgemaskineoptimering” — hvordan dælen holder Notabene 1.-pladsen?

/Bergholt

Det kunne jeg spørge dem om.

Det gør Notabene bl.a. ved at have købt adskillige virksomheder, hvis hjemmesider handler om søgemaskineoptimering – og så linker til notabene.net

Det er jo ekstremt relevante links – og det tæller!

Så er du træt af at blogge Lars, så ved du hvor du kan hente lidt lommepenge. Et stort “Til Salg” skilt på forsiden kan måske gøre det.

@Rosenstand — tak for svar. Selvfølgelig gi’r deres opkøb nogle gode backlinks, men nok til at cementere deres førsteplads så længe? Jeg er lidt nysgerrig — hvad ligger der i dit ‘bl.a.’?

@Potter — Idéen med pottercasts er fremragende. Jeg synes, niveauet er højt — indholdsmæssigt, teknisk såvel som interviewmæssigt. Din (jyske) diktion holder!


Bergholt

@Bergholt – Mange tak. Det er jeg glad for at høre. Jeg er ved at finde mit ståsted – hygger mig og bliver klogere – og overskrider egne personlige grænser.

Synes du jeg lyder jysk ;)

Jamen Bergholt – hvad mener du med længe? Jeg havde førstepladsen nonstop i tre år – og Notabene fik den først for få måneder siden.

Lyt og lær de næste 2-4 år – så ved du, hvad der ligger i “bl.a.” ;-)

[…] blev for noget tid siden interviewet til et “Pottercut” af Ib Potter. I denne podcast, nævner jeg at man skal have mere fokus på indhold, og […]

[…] linker til dig uden du har spurgt dem om det. Lars Bachmann bekræfter denne teori i dette interview. Grunden til at naturlige links er bedre end byttelinks skyldes blandt andet, at et link midt i en […]

Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something.
I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit,
but other than that, this is great blog. A great read.

I’ll definitely be back.

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,459