Trustpilot – brugergenereret anmeldelser af virksomheder

Trustpilot

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

Varighed: 39:02

Download lydfil:Trustpilot – brugergeneret anmeldelser af virksomheder

En anbefaling fra en ven, kollega eller fellow shopper på Internettet – har stor betydning for et website eller en webshop. Derfor bør det også være en del af din markedsføring.

Mød Peter Holten Mülmann, Direktør for Trustpilot. Han fortæller om sit projekt og giver et par tips til, hvordan du kan involvere dine kunder i din markedsføring.

Links:

Trustpilot

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

[…] This post was mentioned on Twitter by kjeldsen and Henrik Andersen. Henrik Andersen said: RT @ibpotter: Får din webshop "en sviner" på internettet? http://bit.ly/trustpilot . Peter Holsten Mülmann fra Trustpilot i PotterCut. […]

Er jeg den eneste der ikke kan fange den via iTunes endnu?

Den er opdateret… nu ;)

[…] -Der står et menneske bag! Skal man elske det? Ja – det skal man i det her tilfælde for i stedet for at være en firkantet medievirksomhed, så lytter Trustpilot faktisk til kritik og det er rart nok. Manden bag hedder Peter Holten Mülmann – og vil du vide mere om ham, kan du høre et Pottercut med ham her. […]

Vi var flyttet og skulle skifte adresse på vores internet. Vi blev oplyst, at det kunne tage et stykke tid, samtidig med, at vi skulle betale en tekniker for at tjekke om det kunne lade sig gøre.
Derfor skiftede vi til Telenor.
Så blev vi ringet op af en medarbejder fra Telenor, der overtalte os til også at få vores mobiltelefoner overført til dem, hvilket vi så gjorde.
Nu har vi så fået rykker og gebyrer, da man åbenbart selv skal sørge for dette. Det blev ikke oplyst af salgspersonen, der fortalte, at det bare var så nemt at få gjort.
Det koster en masse for os, og da vi ringede, fik vi en meget dårlig behandlig via telefonen. Ham vi talt med mente, at vi spildt hans tid på at brokke os, hvilket vi mener vi er beretiiget til.

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 0,374