Den første sætning skal sidde lige i skabet. Ellers læser folk ikke videre. Så der ligger et stort pres på dig, når du skal skrive et opslag. Og specielt når det er på LinkedIn… for LinkedIn er pjattet med brugere der klikker på “Læs mere….”

Et hook er den sproglige fiskekrog, som fanger din læser og tvinger læseren til at læse videre. Og det er episodes ekspert … ekspert i. Emnet er Hooks og eksperten er … Heine Aaen.

I denne episode, der får du 10 formler, du kan bruge til at skrive et uimodståeligt hook.

Episoden er inspireret af Heines blogindlæg.

Heine Aaen er dødtræt af kedelige tekster, der ikke skaber begejstring og vækker interesse hos læseren.

Helt seriøst. Det er spild af tid.

Så det får du ikke fra Heine…

Gode tekster får læseren til at reagere.

Det er hele formålet. Du har ikke tekster på dit website og i dine mails for sjov. De skal sælge. Dine ord skal få målgruppen til at foretage en bestemt handling. Et klik, et signup til dit nyhedsbrev, et køb, whatever.

Det kræver viden at skrive så målgruppen handler.

Viden om salgspsykologi, triggers, kognitive beslutningsprocesser, målgruppen, skrivemodeller og -teknikker. For bare at nævne lidt.

Og så er det godt at der findes dudes som Heine Aaen. Hvis du ikke allerede følger ham på LinkedIn – eller følger hans blog – så har du meget i vente. For Heine er mega god til at tale til os “ikke tekst kyndig”.

Heine deler sine, 10 formler du kan bruge når du skal skrive Hooks…. Og så hjælper han mig med at finde nogle gode hooks til nogle af de opdateringer jeg har i planen.