Få Danmarks dygtigste indenfor online markedsføring til at markedsføre dine produkter – uden at det koster dig en krone.

I denne episode af PotterCut skal du høre om, hvordan du nemt kan få adgang til nogle af Danmarks dygtigste indenfor online markedsføring. Du skal høre om, hvordan du kan få dem til at sælge for dig.

Mikael Rieck

For det er hvad affiliate markedsføring handler om: at indgå et samarbejde med nogle dygtige marketers – og hjælpe dem med at hjælpe dig til en større omsætning.

Gratis er det ikke. Du skal betale dem for at hjælpe dig – men først når der bliver skabet et salg eller et lead.

Mikael har 14 års erfaring med online markedsføring og har drevet både webshop og flere succesfulde affiliate websites. Gennem årene har Mikael også fungeret som virksomhedsrådgiver for flere store danske virksomheder.

Mikael driver Danmarks største professionelle online marketing forum Marketers.dk hvor han hjælper både affiliates og annoncører (webshops) med at få mere succes og højere omsætning i samarbejdet.

Og Mikael har tilbudt at hjælpe dig. Han hjælper dig med at finde ud af, om det har en værdi for dig og din virksomhed … og .. det koster dig ikke en krone.

Så hvis du efter at have hørt podcasten ønsker at finde ud af om det er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte Mikael.