I denne episode af PotterCut får du 6 en halv gange tips, tricks & hacks til LinkedIn. Fra en overset funktion (der er guld værd) til noget du måske allerede gør – der lige frem kan skade din LinkedIn profil!!! Sådan – nu er du næsten nød til at høre podcasten, ikke?

Emnet er LinkedIn og episodens ekspert er Jacob Elton.

Jacob Elton underviser og rådgiver i LinkedIn.

Han har mere end 10 års erfaring indenfor online branchen … og han har arbejdet med større virksomheder som Børsen, Comwell og Dansk Byggeri. Han holder kurser, giver pep talks … og så rådgiver han også i, hvordan virksomheder får mest ud af LinkedIn.

Jeg har lokket Jacob til at dele lidt med os andre … og det er der kommet mindst 6 en halv Does & Donts ud af.

Vi skal omkring et tool, så du kan se, hvor god du (og eventuelt dine kolleger) er på LinkedIn … tale om, hvad der er vigtigt når man connecter med nye … se på en total overset funktion … og så er der et par ting du straks skal holde om med … og så får jeg en udfordring … som jeg takker ja ta til … og jeg aner ikke hvordan jeg har det med det lige nu.

Vi taler også om at følge med på dit ”Social Selling Index” – gå efter 70, som kun 2% globalt er … eller er det blot gamefication fra LinkedIns side?

Jacob mener at du altid skal skrive en bemærkning/besked med når du connecter – som du ville gøre i virkeligheden! Men hvad skal man skrive?

 

Og så ligger guldet i LinkedIns beskedsystem.

 

Mange skriver ikke en kommentar med når de videredeler andres indhold… BIG MISTAKE!

1000 tak for de mange kommentarer og beskeder til podcasten. Det er guld værd.

Og tak til webbureauet Co3 og itforum for at bakke op om podcasten.

Har du fået sikret dig en billet til MarketingCamp?  … så det er nu du skal tjekke programmet ud … specielt hvis I er flere der skal afsted …