Mikael Rieck fra AntPhilosophy

Mikael Rieck

Det gælder om at være fokuseret og målrettet, hvis du vil leve af at arbejde online. Glem alt om at skøjte rundt: gør som myren…

Antpholosophy bygger på tanken om, at en myrer aldrig giver op. Den bliver ved med at forfølge sit mål – lige meget hvor meget der står i vejen. Kan den ikke komme over, går den uden om, kan den ikke komme uden om, kravler under…. Myren gør det, der skal til for at nå sit mål. Den bliver ved, til det lykkes… eller til den dør.

AntPhilosophy er også navnet på en blog af Mikael Rieck. Og det er det helt rigtige navn til hans Weblog. Her skal du møde en der er målrettet: Mikael vil leve af at arbejde fra hans labtop – og sender masse af prøveballoner op, for at blive klogere…

Her kan du høre, ham fortælle om brugen af software, der automatisk opretter søgemaskinevenlige artikler og om hvordan, han hyrer professionelle skribenter til hans forskellige projekter.

Mikael Rieck – AntPhilosophy i PotterCut

Tre ting der kan tiltrække besøgende til et Website:
Long Tail Keywords
On Page Faktorer og god linkstruktur
Artikelskrivning

Online tools
Google Adwords tool
Keyword Elite
SEO Elite

Her bliver Mikael Rieck klogere
SEOMOZ
Stompernet
De danske websites Lars Bachmann, Rosenstand, Brian Brandt-Madsen og Morten Vadskær.

Mikael kunne godt tænke sig at høre:
Pete Andersen, Coach
Graviditet.dk

Hvis du gerne vil høre mere.

Lyt til podcasten ved at abonnere via iTunes

Få tilsendt en mail, når der kommer nye episoder. Skriv din mailadresse her:

.

Hvad synes du? smid en kommentar eller klik her og få kommende indlæg direkte til din nyhedslæser.

Comments

Det glæder jeg mig godt nok til at høre.

Læser interesseret med på Mikaels blog, så det skal nok blive endnu et spændende Pottercut.

Igen et rigtigt velproduceret cut og et godt interview – spændende at høre mere om Mikaels projekter selvom meget af stoffet selvsagt ikke er helt nyt når man følger hans blog. :-)

Det var super hyggeligt at tale med dig Potter. Og til alle andre så har jeg et kæmpe indlæg klar vedr. Case 2008 (bliver nok nødt til at dele det op i mindre bidder). Så håber at I vil finde det interessant.

Jeg er meget spændt på at høre dette Pottercut med Mikael. Vender tilbage når jeg har hørt det igennem.

Godt interview, ikke noget nyt for os der følger med på bloggen men mon ikke der var nogle der kunne lære noget eller få noget inspiration :)

Altid god info fra Mikael, kan vi få en udvidet version hvor vi går mere i dybden med nogle af emnerne.

@Bjarke – det kan du tro du kan. Det er ved at være længe siden jeg har talt med Mikael. Jeg synes også han er vild inspirerende.

Hvad vil du gerne i dybden med – så skal tage fat i ham. Han har helt sikkert også noget på hjertet ;)

Venligst
Potter

Jeg læser Mikael´s blog men synes bare at det er noget andet når det bliver lyd istedet for tekst. Så mere en generel snak om hans projekter der bliver beskrevet på hans blog og de erfaringer han har gjort sig.

Mvh
Bjarke

[…] Men da jeg har været så heldig engang at få lov til at blive interviewet af Potter, så skal du da også lige have et link til mine kloge ord: http://pottercut.dk/mikael-rieck/mikael-rieck-fra-antphilosophy/ […]

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)


Queries: 56
Timer: 1,739