Ingen tvivl. Det giver god mening at bruge testimonials i din markedsføring. Skilte med glade kunder, kunder som synes, det du laver er guld værd. 

Det er hammer nemt.

Tager ingen tid.

En hurtig mail til 4-5 glade kunder. Så sender de et godt billede af sig selv, med et par søde ord om dig og din virksomhed. 

2 minutter senere ligger det på websites. 

Bum!!! 

S.T.O.P.

Det er opskriften på at få dine testimonials med i lærebøgerne. 

Lærebøgerne for, hvordan man løfter sine konverteringer ved at bruge testimonials. 

Som eksempel på, hvordan du ikke skal arbejde med testimonials!

Testimonials giver konverteringer!

Christina Klitsgaard er vildt dygtig til at skrive. Skrive tekster der får læseren til at gøre det, som Christina gerne vil have læseren til at gøre.

Atlså. Skrive tekster der konverterer. 

Det er en kunst.

Af alle de værktøjer du har i din markedsføring-værktøjskasse, da er testimonials den mest effektive til at skabe konverteringer. 

Hvis du altså bruger dem rigtigt.

58 minutters G.U.L.D.

Du må ikke snyde dig selv for at bruge 58 minutter i selskab med Christina Klitsgaard. Tro mig, det er vigtigt det her.

Bonus: Christina deler (for første gang) den spørgeramme hun bruger, for at “spotte” de gode testimonials. Jeg har lovet at den kun er tilgængelig et få dage, så det er nu du skal downloade den.

For at få fingre i “Sådan laver du kunde-udtalelser, der sælger din ydelse, bygger din troværdighed og gør tvivlere til købere” klikker du dig ind på landingssiden her, signer op og tjekker din mail asap. Afsender er ib@potter.dk 

Det er vildt hvad testimonials gør for en tekst. Christina kommer eksempler på testimonials, hvordan hun selv bruger dem, hvordan hun bruger dem på sine kurser og lærerbøger.

Klitsgaard siger: “Testimonials er det ene element der skaber flest konverteringer”. 

Ikke kun salg & mødebookinger.